Παραγγελίες

Για να προχωρήσετε σε μία παραγγελία θα πρέπει να έχετε συμπληρώσει το 16ο έτος της ηλικίας σας και να είστε πελάτης λιανικής.


Για την παραγγελία θα πρέπει να διαθέτετε ηλεκτρονική διεύθυνση , πρόσφατα ενημερωμένο λειτουργικό πρόγραμμα περιήγησης (Safari-Mozilla-Microsoft Explorer) ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιείτε εύκολα όλες τις λειτουργίες της σελίδας.


Η εκτέλεση μίας παραγγελίας, ξεκινάει από την στιγμή που πατάτε το εικονίδιο ΑΓΟΡΑ και εφόσον έχετε αποδεχτεί τους όρους χρήσης. Το ποσό χρεώνεται στην πιστωτική σας κάρτα καθώς λαμβάνεται επιβεβαίωση της παραγγελίας . Επιπλέον αντίγραφο με την επιβεβαίωση της αγοράς, καθώς και εμπορικό παραστατικό (Απόδειξη Λιανικής-Τιμολόγιο) που θα αποστέλλεται στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση καθώς και θα συνοδεύει την αποστολή.


Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας του προϊόντος που αγοράσατε, λόγω μη αποθέματος ή μη ενημέρωσης του ηλεκτρονικού καταστήματος θα σας επιστρέφεται το ποσό της αγοράς στην κάρτα που χρησιμοποιήσατε για την πληρωμή είτε στον τραπεζικό λογαριασμό που χρησιμοποιήσατε για να πραγματοποιήσετε την πληρωμή σας.


Σε περίπτωση που τα στοιχεία αποστολής τα οποία συμπληρώσατε στην φόρμα παραγγελίας είναι λανθασμένα, και χρησιμοποιήθηκαν στην αποστολή της παραγγελίας σας με αποτέλεσμα η αποστολή να μη μπορέσει να παραδοθεί σε εσάς τότε επιβαρύνεστε με τα έξοδα της αποστολής και το υπόλοιπο ποσό της αγοράς πιστώνεται στην κάρτα ή στον τραπεζικό λογαριασμό όπου χρησιμοποιήσατε για την αγορά σας.


Οι τιμές των προϊόντων είναι αυτές που αναγράφονται στην σελίδα, περιλαμβάνουν ΦΠΑ και μπορούν να μεταβληθούν χωρίς ενημέρωση.