Επιστροφές

Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν είστε ικανοποιημένοι με κάποιο προϊόν, όπου έχετε παραγγείλει, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 7 ημερών από την ημερομηνία της αγοράς αφού βεβαιωθείτε ότι βρίσκετε στην αρχική του κατάσταση και δεν έχει υπάρξει οποιαδήποτε παρέμβαση ή φθορά πάνω σε αυτό. Η επιστροφή της αξίας θα πιστωθεί στην κάρτα ή στον τραπεζικό λογαριασμό που χρησιμοποιήθηκε για την αγορά και θα επιβαρυνθεί με τα έξοδα αποστολής και επιστροφής.


Αν σε κάποιο προϊόν που παραλάβατε και εντός 3 ημερών, εντοπίσατε κάποιο κατασκευαστικό πρόβλημα και δεν χρησιμοποιήθηκε τότε μπορείτε να το επιστρέψετε χωρίς καμία επιπλέον χρέωση και αφού ελεγχθεί από την κατασκευάστρια εταιρεία και διαπιστωθεί ότι βρεθεί λάθος σε αυτό τότε το ποσό της αξίας θα σας επιστραφεί ακέραιο στην κάρτα είτε στον τραπεζικό λογαριασμό που χρησιμοποιήσατε για την αγορά του.


Αν σε κάποιο προϊόν που παραγγείλετε και κατά την διάρκεια της χρήσης του εντός 1 μήνα από την ημερομηνία αγοράς, παρουσιάστηκε κάποιο κατασκευαστικό λάθος και αφού τηρήσατε τους σωστούς κανόνες χρήσης και συντήρησής του μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν και αφού ελεγχθεί από την κατασκευάστρια εταιρεία και διαπιστωθεί όντως πρόβλημα σε αυτό να σας επιστραφεί επιδιορθωμένο ή να γίνει αντικατάσταση με νέο προϊόν.


Αν σε κάποιο προϊόν όπου παραγγείλατε και κατά την διάρκεια της χρήσης του και με δική σας υπαιτιότητα από λάθος χρήση ή κακή συντήρηση παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα τότε μπορείτε κατόπιν επικοινωνίας να επιστρέψετε το προϊόν και να ενημερωθείτε για το κόστος επισκευής εάν αυτό είναι εφικτό. Αφορά μόνο προϊόντα Mompso.


Αν κάποιο προϊόν που παραγγείλατε και κατά την διάρκεια της χρήσης του, εντός 6 μηνών, παρουσίασε κάποιο πρόβλημα ( εξαιρείτε από εγγύηση) με συνέπεια να μην υφίσταται δυνατή η χρήση του και αφού η επισκευή του είναι εφικτή τότε χρεώνεστε κόστος επισκευής με έκπτωση 50%. Αφορά μόνο προϊόντα Mompso.


Σε οποιοδήποτε προϊόν άλλης εταιρείας ( εξαιρείτε MOMPSO ) και αφού έχει παρουσιαστεί εντός ( 1 ) μήνα από την ημερομηνία αγοράς πρόβλημα κατασκευαστικό και μόνο σε αυτή την περίπτωση τότε μπορεί να ζητηθεί αντικατάσταση του προϊόντος αφού ελεγχθεί από τον κατασκευαστή και το αίτημα σας γίνει αποδεκτό στην προκειμένη περίπτωση ο ιστότοπος Mοmpso.com δεν φέρει οποιαδήποτε άλλη ευθύνη.

.