Αποστολές

Η MOMPSO σε συνεργασία με την ΕΛΤΑ, την ΕΛΤΑ Courier ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ και την ACS Courier, σας προσφέρει ειδικές μειωμένες χρεώσεις σε αποστολές προς όλη την Ελλάδα (1 έως 2 εργάσιμες μέρες ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ ΕΛΤΑ Courier, ή ACS Courier και 3-5 εργάσιμες μέρες ΕΛΤΑ-Ελληνικά Ταχυδρομεία με ιδία παραλαβή του δέματος από το κατάστημα της περιοχής σας) . Για Κύπρο 3 με 4 εργάσιμες (EMS air). Αποστολές εκτελούνται καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή από 09:00-15:00.


Σε περιπτώσεις δυσπρόσιτων προορισμών όπου η παράδοση των εμπορευμάτων δεν μπορεί να γίνει κατ’ οίκον ή κατά την προσπάθεια παράδοσης δεν βρέθηκε στον τόπο ο παραλήπτης, τότε η παραλαβή θα πρέπει να γίνει από τον αγοραστή στο πλησιέστερο κατάστημα ΕΛΤΑ, ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ Courier ή ACS.


Η MOMPSO προσφέρει για αγορές άνω των 150 ευρώ Δωρεάν Μεταφορικά προς όλη την Ελλάδα (αποστολή ΕΛΤΑ) και άνω των 199€ για Κύπρο (αποστολή EMS). Μεταφορές προς Κύπρο εκτελούνται με Ελληνικά Ταχυδρομεία ΕΛΤΑ (EMS) και ο χρόνος παράδοσης είναι 3 με 4 εργάσιμες μέρες. Οι  προσφορές της σελίδας mompso.com και της σελίδας Facebook/mompso εξαιρούνται των δωρεάν μεταφορικών.

*Σε περιπτώσεις όπου η συσκευασία είναι αλλοιωμένη ή παρατηρείτε κάποια παραβίαση ή άνοιγμα σε αυτήν, τότε μπορείτε να μην προβείτε στην παραλαβή του δέματος και να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας τηλεφωνικά στον αριθμό 2103230670 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο mompso.help@mompso.com.