Ένα συμπλήρωμα για τένοντες και αρθρώσεις μπορεί να βοηθήσει το άλογό σας να διατηρήσει μια υγιή λειτουργία των τενόντων και να τους απαλλάξει από την ακαμψία, συμβάλλοντας έτσι στην ευημερία του ακόμη και όταν γερνά.

Συμπληρώματα για Τένοντες

 Η προστασία τενόντων αλόγου είναι σημαντική για την φροντίδα και την ευζωία του ίππου. Στη Mompso μπορούμε να σας παρέχουμε τα καλύτερα συμπληρώματα για άλογα καθώς και gel και κρέμες για τένοντες. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι συμπληρωμάτων για νεαρά και ηλικιωμένα άλογα και πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να βοηθήσετε το άλογό σας να κινείται και να ασκείται χωρίς να αισθάνεται  δυσκαμψία ή να αισθάνεται πόνο. Μπορείτε να δείτε τον ηλεκτρονικό κατάλογό μας στο e-shop ή να μας επισκεφτείτε στο κατάστημά μας στην Αθήνα. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το έμπειρο προσωπικό μας θα σας βοηθήσει να επιλέξετε και να αγοράσετε τα καλύτερα προϊόντα για την προστασία τένοντα του αλόγου σας σε εξαιρετικές τιμές αγοράς.

ΠερισσότεραΚλείσιμο
Are you interested on this product? Insert your email address in order to get notified, once the product is available in stock again.
ΚΑΛΑΘΙ