Υγιεινή Στόματος

Η συστηματική οδοντιατρική φροντίδα και η υγιεινή του στόματος είναι ζωτικής σημασίας για την ευημερία και τη μακροζωία του αλόγου σας.

Υγιεινή Στόματος

Οι τακτικοί έλεγχοι των δοντιών και η προστασία με προϊόντα στοματικής υγιεινής για άλογα είναι πολύ απαραίτητα. Μερικές φορές η ανησυχία που προκαλείται από προβλήματα δοντιών εκλαμβάνεται λανθασμένα ως κακή συμπεριφορά. Το δάγκωμα της στομίδας ή η ταραχώδης κίνηση του κεφαλιού είναι μερικά μόνο από τα σημάδια ότι το άλογό σας δεν έχει φροντιστεί σωστά. Η σωστή περίθαλψη με προϊόντα για την υγιεινή στόματος για άλογα θα βοηθήσει το άλογό σας να είναι άνετο και θα το βοηθήσει να μασήσει καλύτερα τη τροφή του, βοηθώντας το έτσι να αποδώσει καλύτερα. Στη Mompso σας βοηθάμε να παρέχετε την σωστή υγιεινή στόματος για άλογα με τα καλύτερα προϊόντα στοματικής υγιεινής. Ρίξτε μια ματιά στα προϊόντα μας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα ή μη διστάσετε να μας επισκεφτείτε ώστε να σας βοηθήσουμε αυτοπροσώπως. Βρισκόμαστε στην Αθήνα και έχουμε τις καλύτερες προσφορές στην αγορά.

ΠερισσότεραΚλείσιμο
Are you interested on this product? Insert your email address in order to get notified, once the product is available in stock again.
ΚΑΛΑΘΙ