Άνευ σκελετού/Treeless

Οι σέλες χωρίς σκελετό είναι ένας μοναδικός τύπος σέλας που παρέχει μέγιστη επαφή με την πλάτη του αλόγου προσφέροντας μεγάλη σταθερότητα και άνεση.

Σέλες Άνευ Σκελετού

Στη Mompso διαθέτουμε μια μεγάλη σειρά από σέλες χωρίς σκελετό, καθώς και άλλους τύπους σελών ιππασίας για κάθε είδος ιππικής δραστηριότητας, όπως σέλες εμποδίων, σέλες dressage και σέλες γενικής χρήσης, σέλες στενής επαφής, σέλες ιππικής αντοχής, σέλες western και πολλές άλλες που μπορείτε να ανακαλύψετε online στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Μια σέλα χωρίς κορμό μπορεί να προσφέρει στον αναβάτη μια καταπληκτική εμπειρία, αφού ο αναβάτης μπορεί να αισθανθεί τη μυϊκή κίνηση του αλόγου και συνεπώς να συγχρονίσει τον ρυθμό του εύκολα και να βελτιώσει σημαντικά την ισορροπία του. Οι σέλες χωρίς σκελετό έχουν επίσης απλή και εύκολη εφαρμογή με κάθε τύπο αλόγου. Δεν έχει σημασία αν έχει πολύ στρογγυλή πλάτη ή όχι. Ένα άλλο πλεονέκτημα της σέλας χωρίς κορμό είναι το πολύ χαμηλό βάρος της που διευκολύνει τον χειρισμό και μειώνει την καταπόνηση στην πλάτη του αλόγου. Ανακαλύψτε όλες τις σέλες χωρίς σκελετό στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και αγοράστε την καλύτερη για εσάς ή ελάτε να μας επισκεφτείτε. Το κατάστημά μας βρίσκεται στην Αθήνα.

ΠερισσότεραΚλείσιμο
Are you interested on this product? Insert your email address in order to get notified, once the product is available in stock again.
ΚΑΛΑΘΙ