Στο κατάστημα της Mompso, της μεγαλύτερης εταιρίας ιππικών ειδών στην Ελλάδα, σας προσφέρουμε μια μεγάλη σειρά από αντρικά παντελόνια ιππασίας.

Αντρικά Παντελόνια

Τα παντελόνια ιππασίας είναι απαραίτητα για τον ιππέα που θέλει να διατηρεί κομψή εμφάνιση, μέγιστη άνεση και σταθερή στάση πάνω στη σέλα κατά τη διάρκεια της ίππευσης. Αυτό επιτυγχάνεται με τα ειδικά σχεδιασμένα παντελόνια ιππασίας που είναι φτιαγμένα από ελαστικό ύφασμα προσφέροντας στο αναβάτη την απαραίτητη ελευθερία κινήσεων. Τα ανθεκτικά υλικά κατασκευής δίνουν επίσης σταθερότητα στον αναβάτη βοηθώντας τον να επικεντρώνεται περισσότερο στην ανάπτυξη της τεχνικής του. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε αντρικά παντελόνια ιππασίας για υπερπήδηση εμποδίων, dressage ή και western από της καλύτερες μάρκες σε όλα τα μεγέθη, σε διάφορα σχέδια και χρώματα για να ταιριάξετε με τις μπότες ιππασίας σας και το top σας. Δείτε όλα τα ρούχα και τον εξοπλισμό ιππασίας μας και αγοράστε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Διαφορετικά επισκεφθείτε το φυσικό μας κατάστημα που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας.

ΠερισσότεραΚλείσιμο
Are you interested on this product? Insert your email address in order to get notified, once the product is available in stock again.
ΚΑΛΑΘΙ