Οι αντρικές μπότες ιππασίας είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι του εξοπλισμού του ιππέα.

Ανδρικές Μπότες

Παρέχουν στον αναβάτη άνεση, προστασία αλλά και τον απόλυτο έλεγχο κατά τη διάρκεια της ίππευσης καθώς βοηθούν το πόδι να διατηρεί την συνεχή επαφή του στη σέλα και συνεπώς να δίνει τις σωστές εντολές στη σωστή στιγμή συμβάλλοντας έτσι στην καλύτερη επικοινωνία μεταξύ του αλόγου και του αναβάτη.

Σε αντίθεση με τα chaps και τα ημίμποτα ιππασίας, οι ψηλές μπότες ιππασίας προσαρμόζονται γύρω απ’ τους αστραγάλους παρέχοντας έτσι την μέγιστη προστασία του ποδιού. Στο κατάστημα της Mompso διαθέτουμε αντρικές μπότες ιππασίας κατάλληλες για όλες τις ιππικές δραστηριότητες είτε πρόκειται για ιππική δεξιοτεχνία, υπερπήδηση εμποδίων είτε για βόλτα στο βουνό.

Διατίθενται σε όλα τα μεγέθη και σε διαφορετικούς πρωτότυπους σχεδιασμούς για να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα. Μπείτε στον ηλεκτρονικό κατάλογό μας και ανακαλύψτε τις μπότες, τα ημίμποτα, τα ρούχα και τον λοιπό εξοπλισμό ιππασίας μας, και αγοράστε στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

ΠερισσότεραΚλείσιμο
Are you interested on this product? Insert your email address in order to get notified, once the product is available in stock again.
ΚΑΛΑΘΙ