Κατά τη διάρκεια των χειμερινών μηνών, το κρύο μπορεί να παγώσει τα δάχτυλα και να δημιουργήσει σκασίματα και ερεθισμό στο ξηρό δέρμα.

Παιδικά Γάντια

Το καλοκαίρι τα ιδρωμένα χέρια μπορούν να κάνουν τα ηνία να γλιστρήσουν απ’ τα χέρια του αναβάτη και να διακυβεύσουν την αίσθηση του ελέγχου. Στο κατάστημα της Mompso, το νούμερο ένα κατάστημα ιππικών ειδών στην Αθήνα, θα βρείτε μια γκάμα από παιδικά γάντια ιππασίας μοναδικής ποιότητας που είναι ανθεκτικά και ταυτόχρονα παρέχουν ασφάλεια, ευελιξία και απόλυτο έλεγχο κατά τη διάρκεια της ίππευσης στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Οι μικροί αναβάτες, αγόρια και κορίτσια, θα λατρέψουν τα παιδικά γάντια ιππασίας που διαθέτουμε, συνεπώς δείτε όλες τις προσφορές μας στον ηλεκτρονικό μας κατάλογο και επιλέξτε τον κατάλληλο εξοπλισμό για τους μικρούς αναβάτες. Κάντε την παραγγελία σας σήμερα, ή επισκεφθείτε μας στο φυσικό κατάστημα στο Κέντρο των Αθηνών.

ΠερισσότεραΚλείσιμο
Are you interested on this product? Insert your email address in order to get notified, once the product is available in stock again.
ΚΑΛΑΘΙ