Μια πολύ μεγάλη σειρά από μπότες ιππασίας γυναικείες σας περιμένει να την ανακαλύψετε στο κατάστημα ιππικών ειδών της Mompso.

Γυναικείες Μπότες

Οι μπότες ιππασίας είναι αναπόσπαστο κομμάτι του εξοπλισμού του ιππέα είτε πρόκειται για την καθημερινή εξάσκηση στο ιππευτήριο, τις βόλτες σε εξωτερικό χώρο, είτε στους αγώνες ιππασίας. Βοηθούν στην διατήρηση της σωστής θέσεως του ποδιού καθώς συμβάλλουν στο να κρατηθεί εφαπτόμενο στη σέλα και παρέχουν επαρκή προστασία στο πόδι του ιππέα. Είναι σημαντικό να καθαρίζονται και να φροντίζονται σωστά μετά από την ίππευση. Αφού σκουπιστούν και στεγνώσουν φυσικά, το δέρμα πρέπει να περιποιείται τακτικά με ειδική κρέμα ή λάδι δέρματος. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Mompso μπορείτε να ανακαλύψετε δερμάτινες γυναικείες μπότες ιππασίας σε όλα τα μεγέθη και σε πολλά διαφορετικά σχέδια για να διαλέξετε και να ταιριάξετε στο προσωπικό σας στυλ. Κάντε την αγορά σας μέσω του e-shop μας ή επισκεφθείτε μας στο φυσικό μας κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας όπου θα σας βοηθήσουμε να διαλέξετε τον καλύτερο εξοπλισμό για εσάς και το άλογό σας στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

ΠερισσότεραΚλείσιμο
Are you interested on this product? Insert your email address in order to get notified, once the product is available in stock again.
ΚΑΛΑΘΙ