Στο online κατάστημα της Mompso θα βρείτε μια ευρεία γκάμα από μοναδικά παιδικά jacket ιππασίας για τους μικρούς φίλους του αλόγου και της ιππασίας.

Παιδικά Jackets

Τα παιδικά jacket ιππασίας που διαθέτουμε στον κατάλογό μας προέρχονται από τις μεγαλύτερες εταιρίες ιππικών ρούχων και είναι κατασκευασμένα από τα πιο ποιοτικά και ανθεκτικά υλικά της αγοράς. Προσφέρεται στο παιδί σας ένα παιδικό σακάκι για τα πρώτα του βήματα στην ιππασία και χαρίστε του την άνεση και την κομψή εμφάνιση που θα λατρέψει. Περιηγηθείτε στον διαδικτυακό μας κατάλογο και ανακαλύψτε ρούχα ιππασίας για παιδιά και παιδικά jacket, σε όλα τα μεγέθη, σε διάφορα χρώματα, brands και ξεχωριστά designs και αγοράστε αυτό που ταιριάζει στο παιδί σας σε πραγματικά εξαιρετικές τιμές. Διαφορετικά επισκεφθείτε μας στο φυσικό μας κατάστημα της Mompso στην Αθήνα για να σας βοηθήσει το έμπειρο προσωπικό μας να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στο παιδί σας καλύτερα.

ΠερισσότεραΚλείσιμο
Are you interested on this product? Insert your email address in order to get notified, once the product is available in stock again.
ΚΑΛΑΘΙ