Σπιρούνια Ιππασίας

Τα σπιρούνια ιππασίας βοηθούν τον αναβάτη να ασκήσει ακριβή πίεση στο άλογο και έτσι να λάβει μια πιο γρήγορη και ακριβέστερη απόκριση.

Σπιρούνια Ιππασίας

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι σπιρουνιών ιππασίας ανάλογα με την ιππική δραστηριότητα, την εμπειρία, την ικανότητα του αναβάτη και την ευαισθησία του αλόγου. Τα σπιρούνια ιππασίας είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι αλλά κατασκευάζονται και από άλλα υλικά.

Στη Mompso μπορούμε να σας παρέχουμε τα καλύτερα σπιρούνια στην αγορά. Έχουμε σπιρούνια ιππασίας για άνδρες, γυναίκες και παιδιά σε διάφορα σχέδια και από διάφορα υλικά. Μπορείτε να δείτε τον κατάλογό μας, να επιλέξετε τα σπιρούνια ιππασίας που ταιριάζουν καλύτερα για εσάς και να κάνετε την παραγγελία σας στο e-shop μας.

Διαφορετικά μπορείτε να μας επισκεφτείτε. Το κατάστημά μας βρίσκεται στην Αθήνα. Το έμπειρο προσωπικό μας θα σας βοηθήσει να αγοράσετε τα καλύτερα σπιρούνια σε εξαιρετική τιμή.

ΠερισσότεραΚλείσιμο
Are you interested on this product? Insert your email address in order to get notified, once the product is available in stock again.
ΚΑΛΑΘΙ