Παιδικά Παντελόνια & Tights

Στο κατάστημα της Mompso σας προσφέρουμε μια μεγάλη σειρά από εξαιρετικής ποιότητος παιδικά παντελόνια ιππασίας σε διάφορους σχεδιασμούς και ποικίλα χρώματα για τους μικρούς ιππείς.

Παιδικά Παντελόνια

Τα παιδικά παντελόνια ιππασίας είναι ειδικά σχεδιασμένα για να προσφέρουν την απαραίτητη ασφάλεια πάνω στη σέλα καθώς διαθέτουν αντιολισθητική ιδιότητα. Επιπλέον τα υλικά τους είναι ελαστικά για να παρέχουν την μεγαλύτερη άνεση και το κομψό στυλ. Είναι κατάλληλα για όλα τα είδη ιππασίας όπως υπερπήδηση εμποδίων, dressage ή αναψυχή και διατηρούν το παιδί ζεστό το χειμώνα και απομακρύνουν τον ιδρώτα το καλοκαίρι. Στον κατάλογό μας θα ανακαλύψετε παντελόνια και tights ιππασίας για αγόρια και κορίτσια, σε πολλά σχέδια και πολλά χρώματα αλλά και σε όλα τα μεγέθη για να ταιριάξετε με τις μπότες και την υπόλοιπη ενδυμασία του παιδιού σας. Παραγγείλτε τώρα online τα προϊόντα της αρεσκείας σας ή κάντε μια επίσκεψη στο φυσικό μας κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας όπου θα σας βοηθήσουμε εμείς να διαλέξετε τον απαραίτητο ιππικό εξοπλισμό για εσάς και τον μικρό αναβάτη.

ΠερισσότεραΚλείσιμο
Are you interested on this product? Insert your email address in order to get notified, once the product is available in stock again.
ΚΑΛΑΘΙ