Η Mompso το πρώτο online κατάστημα eshop με είδη ιππασίας στην Αθήνα προσφέρει μία πολύ μεγάλη σειρά προϊόντων για το άλογο και τον ιππέα.

T-shirt & Tops & Μπλούζες Ιππασίας

Πλήρης σειρά με ρούχα ιππασίας, t-shirts ιππασίας για ενηλίκους και μπλούζες ιππασίας για παιδιά με εξοπλισμό και αξεσουάρ για την ασφάλεια του αναβάτη. Τα ρούχα ιππασίας Mompso κατασκευάζονται με υψηλές προδιαγραφές και ποιότητα υλικών διαμορφώνοντας μία δυναμική και άνετη στολή ιππασίας.  Μοναδικός σχεδιασμός με βάση το σωματότυπο της Ελληνίδας αναβάτριας και του Έλληνα ιππέα με σκοπό να βρει τη στολή ιππασίας που του ταιριάζει καλύτερα.

Τα ρούχα ιππασίας Mompso αποτελούνται από κλασικά παντελόνια ιππασίας σε στενή και κλασική γραμμή, ισοθερμικό ιππασίας,  κάλτσες σε μοναδικά χρώματα και βαμβακερά T-shirt. Μοναδικά σακάκια ιππασίας σε στενή γραμμή εφαρμόζουν μοναδικά στο γυναικείο σώμα. Ειδικός σχεδιασμός για το παντελόνι ιππασίας Mompso με εφαρμογή ελαστίνης και καθαρού βαμβακιού για άνεση και άψογη εφαρμογή.

ΠερισσότεραΚλείσιμο
Are you interested on this product? Insert your email address in order to get notified, once the product is available in stock again.
ΚΑΛΑΘΙ