Περιποίηση/Grooming

Η Mompso παρουσιάζει τη νέα εξειδικευμένη σειρά προϊόντων για τα κατοικίδιά σας.

Προϊόντα Περιποίησης Σκύλων

Στο φυσικό κατάστημα της Mompso αλλά και στο E-shop μας, μπορείτε να ανακαλύψετε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων για την περιποίηση σκύλων και για τον καλλωπισμό του σκύλου. Υπάρχουν στιγμές που το αγαπημένο σας κατοικίδιο θα χρειαστεί να πλυθεί και να κάνει μπάνιο με σαμπουάν.

Αυτό μπορεί να προκύψει από ημέρες έντονης δραστηριότητας, όπου το τρίχωμα ενδεχομένως να έχει λάσπη και χώμα. Σε άλλες περιπτώσεις μπορεί να χρειάζεται μαζί με το σαμπουάν και το conditioner να χρησιμοποιηθεί και κάποιο αντισηπτικό σπρέι σε περίπτωση τραυματισμού για τον καθαρισμό των πληγών αλλά και στο ενδεχόμενο εμφάνισης εξανθημάτων από έντομα.

Καλλωπισμός Σκύλου

Τα ειδικά παρασκευασμένα προϊόντα για την περιποίηση σκύλων και για τον καλλωπισμό του σκύλου στο σπίτι θα προασπίσουν αποτελεσματικά την υγεία του κατοικίδιου σας και θα αναδείξουν άμεσα το τρίχωμα του. Είτε θέλετε να προσδώσετε λάμψη στο τρίχωμα του σκύλου σας, είτε θέλετε να το καθαρίσετε από χώματα ή λάσπες μετά από μια μέρα έντονης δραστηριότητας, ή να καθαρίσετε πληγές και εξανθήματα, μπορείτε να το κάνετε με τα ειδικά προϊόντα για το τρίχωμα που θα βρείτε online, αλλά και στο φυσικό κατάστημα της Mompso που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας.

Περιηγηθείτε στο e-shop της Mompso ή επισκεφθείτε μας στο φυσικό μας κατάστημα, όπου το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σας βοηθήσει να επιλέξετε τα καλύτερα προϊόντα για την περιποίηση σκύλων κατ’ οίκον και για τον καλλωπισμό του σκύλου στο σπίτι.

ΠερισσότεραΚλείσιμο
Are you interested on this product? Insert your email address in order to get notified, once the product is available in stock again.
ΚΑΛΑΘΙ