Στο κατάστημα της Mompso σας προσφέρουμε μοναδικά γυναικεία παντελόνια ιππασίας για τις ιππικές σας δραστηριότητες αλλά και τις καθημερινές σας εμφανίσεις.

Γυναικεία Παντελόνια

Τα γυναικεία παντελόνια ιππασίας δεν δίνουν μόνο στιλ στον ιππέα αλλά επιπροσθέτως τον βοηθούν και να εκτελέσει καλύτερα τις ασκήσεις διατηρώντας τη μέγιστη άνεση και παρέχοντας εξαιρετικό έλεγχο πάνω στη σέλα. Τα παντελόνια είναι κατασκευασμένα από τα καλύτερα ανθεκτικά υλικά που βοηθούν τον αναβάτη να διατηρεί σταθερή πρόσφυση στη σέλα ενώ ταυτόχρονα να διατηρεί το στυλ και τη μέγιστη άνεση για να εκτελεί τις απαραίτητες ασκήσεις. Στο κατάστημά μας θα βρείτε μια πολύ μεγάλη σειρά από τα καλύτερα παντελόνια ιππασίας για άνδρες, γυναίκες και παιδιά σε πολλά διαφορετικά χρώματα. πολλές διαφορετικές μάρκες και στις καλύτερες τιμές της αγοράς για να επιλέξετε. Μπορείτε να δείτε όλα τα ρούχα μας και τον ιππικό μας εξοπλισμό στον ηλεκτρονικό κατάλογό μας και κάντε την παραγγελία σας online μέσω του e-shop μας, ή να έρθετε να επισκεφθείτε το κατάστημά μας στην Αθήνα.

ΠερισσότεραΚλείσιμο
Are you interested on this product? Insert your email address in order to get notified, once the product is available in stock again.
ΚΑΛΑΘΙ