Λοιπός Εξοπλισμός

Αν πηγαίνετε για κάμπινγκ, οι τσάντες για σέλες αλόγων σίγουρα θα σας βοηθήσουν.

Πλαϊνές Τσάντες Σέλας

Μη διστάσετε να δείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και να ανακαλύψετε τη μεγάλη γκάμα από πλαϊνές τσάντες για τη σέλα σας. Διαφορετικά στυλ για να διαλέξετε, όπως δερμάτινες western ή μοντέρνες από συνθετικά υλικά. Αγοράστε τις πλαϊνές τσάντες που θα φανούν εξαιρετικά χρήσιμες κατά τη διάρκεια των εξορμήσεών σας. Διαλέξτε την καλύτερη για σας και κάντε την παραγγελία σας online ή επισκεφθείτε το κατάστημά μας που βρίσκεται στην Αθήνα.

Οι πλαϊνές τσάντες για σέλες ιππασίας είναι σίγουρα απαραίτητες για τις εξορμήσεις σας. Οι πλαϊνές τσάντες για σέλες αλόγων σάς βοηθούν να συσκευάσετε ό, τι είναι απαραίτητο για εσάς όταν βγαίνετε για βόλτες ή εκδρομές με το αγαπημένο σας άλογο. Στη Mompso μπορούμε να σας προσφέρουμε τις καλύτερες και πιο ποιοτικές πλαϊνές τσάντες για σέλες αλόγων που διατίθενται στην αγορά.

Καλύμματα Σέλας

Περιηγηθείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και ανακαλύψτε διαφορετικούς τύπους καλυμμάτων σέλας όπως καλύμματα gel. Έχουμε σίγουρα το καλύτερο για εσάς και το άλογό σας. Μπορείτε να επιλέξετε το κάλυμμα που είναι κατάλληλο για εσάς και να κάνετε την παραγγελία σας online ή να μας επισκεφτείτε στο φυσικό μας κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας.

Τα καλύμματα σέλας μπορούν να προσφέρουν στον αναβάτη μεγάλη ασφάλεια και άνεση. Τα καλύμματα gel είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνετε τη βόλτα σας μια ακόμα πιο ευχάριστη εμπειρία. Στη Mompso έχουμε ό,τι χρειάζεστε όταν πρόκειται για καλύμματα σελών. Είτε κάνετε προπόνηση είτε πηγαίνετε βόλτα με το άλογο, ένα κάλυμμα σέλας σίγουρα θα αποδειχθεί χρήσιμο και άνετο.

Σελοβαστοί

Οι σελοβαστοί σας προσφέρουν έναν ασφαλή, πρακτικό και απλό τρόπο αποθήκευσης και φροντίδας της σέλας σας. Μπορείτε να επιλέξετε και να αγοράσετε μεταλλικούς σελοβαστούς, είτε έχετε σέλα western, σέλα για όλες τις χρήσεις, σέλα dressage ή οποιοδήποτε άλλο τύπο σέλας. Μπορείτε να δείτε τον ηλεκτρονικό κατάλογό μας στο e-shop μας και να επιλέξετε το καλύτερο για εσάς ή να μας επισκεφτείτε. Βρισκόμαστε στο κέντρο της Αθήνας.

Οι σελοβαστοί σας βοηθούν να αποθηκεύετε και να προστατεύετε τον εξοπλισμό σας αποτελεσματικά. Οι βραχίονες στήριξης σέλας σας διευκολύνουν να οργανώσετε το χώρο σας και τον εξοπλισμό σας στο στάβλο σας. Στη Mompso μπορούμε να σας προσφέρουμε τους βραχίονες στήριξης σέλας της προτίμησής σας σε τιμές που θα λατρέψετε.

ΠερισσότεραΚλείσιμο
Are you interested on this product? Insert your email address in order to get notified, once the product is available in stock again.
ΚΑΛΑΘΙ