Γυναικείοι Θώρακες Προστασίας

Στη Mompso σας περιμένει μια μεγάλη σειρά από θώρακες ιππασίας ενηλίκων για να την ανακαλύψετε και να επιλέξετε το καλύτερο για την προσωπικά σας ασφάλεια.

Θώρακες Ενηλίκων

Οι θώρακες ιππασίας είναι ένα μέρος του εξοπλισμού που καθίσταται απαραίτητο για κάθε αναβάτη και κάθε είδους ιππική δραστηριότητα. Κατασκευάζονται από υψηλής ποιότητας υλικά και προφέρουν υψηλό επίπεδο προστασίας από χτυπήματα, μώλωπες και κατάγματα στην ανεπιθύμητη περίπτωση της ξαφνικής πτώσεως από το άλογο. Επίσης συνίσταται κατά την εκπαίδευση νεαρών αλόγων ή κατά τη διάρκεια της βόλτας σε μέρη όπου το έδαφος είναι σκληρό ή και πετρώδες. Σε ορισμένους αγώνες ιππασίας είναι απαραίτητο να φορά ο ιππέας θώρακα προστασίας αναβάτη. Περιηγηθείτε στο e-shop μας και διαλέξτε τον καλύτερο προστατευτικό θώρακα για εσάς στις καλύτερες τιμές της αγοράς, ή επισκεφθείτε μας στο φυσικό μας κατάστημα στην Αθήνα όπου το έμπειρο προσωπικό μας θα σας βοηθήσει να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει.

ΠερισσότεραΚλείσιμο
Are you interested on this product? Insert your email address in order to get notified, once the product is available in stock again.
ΚΑΛΑΘΙ