Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Mompso διαθέτουμε μοναδικά γάντια ιππασίας ενηλίκων από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές στον κόσμο.

Γάντια Ενηλίκων

Τα γάντια ιππασίας είναι ένα απαραίτητο στοιχείο του εξοπλισμού για τους περισσότερους ιππείς. Τα γάντια ιππασίας προστατεύουν τα χέρια του αναβάτη από την τριβή, τις φουσκάλες ή τα εγκαύματα που μπορεί να προκύψουν κατά το χειρισμό των ηνίων, του συραγωγέα ή των σχοινιών και μπορούν να προσφέρουν ένα ασφαλές κράτημα. Στους αγώνες μπορούν να δώσουν στον αναβάτη εκλεκτό στυλ και τη μέγιστη άνεση. Στο κατάστημα ιππικών ειδών Mompso, θα ανακαλύψετε μια μεγάλη ποικιλία γαντιών ιππασίας ενηλίκων και παιδιών σε χαμηλό κόστος, για ζεστό ή κρύο καιρό, και σε υλικά που περιλαμβάνουν γνήσια δέρματα, συνθετικά υλικά και neoprene από τις καλύτερες εταιρίες της αγοράς. Μπορείτε να ανακαλύψετε όλα τα ρούχα και αξεσουάρ ιππασίας που διαθέτουμε, στο e-shop μας ή να μας επισκεφθείτε στο φυσικό μας κατάστημα.

ΠερισσότεραΚλείσιμο
Are you interested on this product? Insert your email address in order to get notified, once the product is available in stock again.
ΚΑΛΑΘΙ